Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Philips: nem borotva, hanem mobil

Kütyük

Új Philips: nem borotva, hanem mobil

Az alábbiakban egy középkategóriás kamerás mobil újdonságot mutatunk be Olvasóinknak.

Az amerikai FCC áldásos tevékenységének köszönhetően most egy újabb, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett mobiltelefonról érkeztek információk és fényképek. A keresztségben Philips Xenium 9@9g nevet kapott újdonság egy hagyományos kialakítással rendelkező, rejtett antennás mobil készülék, mely 98 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 15 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 90 grammot nyom.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett telefon wireless téren nem túl fejlett, ami konkrétan azt jelenti, hogy EDGE és UMTS (3G) támogatásról ezúttal nem is álmodhatunk, vagyis meg kell elégednünk a jó öreg GPRS nem túl nagy letöltési sebességével.

A folyadékkristályos kijelző pontos felbontása egyelőre ismeretlen, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy a 16 bites színmélység mintegy 65 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé. A hátfal felső szekciójában egy CMOS képszenzorra építkező digitális fényképezőgép modul lakik, mely elsősorban 1,3 megapixeles fotófelbontásáról, illetve LED-segédfényéről ismerszik meg.

A teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitással rendelkező Philips Xenium 9@9g kapcsán említést érdemel továbbá a Bluetooth kontroller, az infravörös port, az USB csatlakoztathatóság, a Java MIDP 2.0 támogatás, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, illetve a diktafon funkció.

A Philips új mobiljának pontos ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés