Connect with us

Hirdetés

technokrata

Limitált szériás új divatmobil

Kütyük

Limitált szériás új divatmobil

Itt a megoldás azoknak, akik egyszerűen túl unalmasnak találják a Sagem my400V-t.

Történt ugyanis, hogy bemutatkozott az említett készülék limitált példányszámban készülő, egyedi díszítő motívumokkal ellátott új kiadása. Tudását tekintve egyébként teljesen megegyezik egymással a ˝sima˝ Sagem my400V és a most debütált Oxbow kiadás.

A kereskedelmi forgalomban immár jó néhány hónapja elérhető Sagem my400V az eggyel alacsonyabb kategóriában versenyző Sagem my300X-hez hasonlóan ultra-karcsú kialakítású, ami konkrétan azt jelenti, hogy a 105 milliméter hosszú és 46 milliméter széles újdonság vastagsága nem haladja meg a 14 millimétert, tömege pedig mindössze 84 gramm.

A 128×160 képpontos felbontású folyadékkristályos kijelző 16 bites színmélységgel bír, ami ugyebár 65.536 színárnyalatot jelent. Ebből a modellből már a digitális fényképezőgép sem hiányzik: a kamera segítségével mximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású fotók készíthetők.

Végül, de nem utolsó sorban a my400V kapcsán említést érdemel még a 12 MB-os (nem bővíthető) belső memória, háromsávos GSM modul, a zenelejátszási (MP3) képesség, az infravörös port, a Java kompatibilitás, a kihangosíthatóság, valamint a GPRS Class 10 adatátviteli technológia. A 850 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben akár 350 órás készenléti időt is képes biztosítani.

A Sagem My Oxbow várható árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés