Connect with us

technokrata

Ilyen még nem volt!

Kütyük

Ilyen még nem volt!

Már ilyen is van: mobiltelefonos örökbefogadás…

A népszerű DJ-páros, Náksi vs. Brunner álltak a WWF és a Vodafone óriáspanda örökbefogadó akciójának az élére. A szerzőpáros állathangokból készített dance mixeket, melyekhez a zenerajongók szokatlan módon juthatnak hozzá. Az állatbarátoknak ezentúl csupán mobiltelefonjukat kell előkapniuk, és máris vadállathangos csengőhangok tulajdonosai, valamint egy óriáspanda örökbefogadói lesznek.

A WWF és a Vodafone együttműködésének köszönhetően mindenki könnyen hozzájárulhat a foltos mackók megmentéséhez. A természetbarát mobilozónak mindössze annyit kell tennie, hogy kedvezményes áron, havonta 900 forintért 3 csengőhangot vagy képet tölt le a mobiljára egy éven keresztül. Ezáltal az év végére automatikusan egy panda virtuális nevelőszülőjévé válik, sőt, egy élethű óriáspanda plüsst is kap ajándékba!

Már egy éve tart a WWF Magyarország és a Vodafone közös akciója, melynek keretében a Vodafone live! hozzáféréssel rendelkező előfizetők eddig is támogathatták a természetvédelmi szervezet munkáját. A közös program nagy népszerűséget ért el, melyet a nagy számban letöltött állatos képek és hangok, valamint a befolyt több mint 2 millió forint is bizonyít. Az elmúlt év legsikeresebb csengőhangja a delfin és a csimpánz hangja volt, a legtöbbet letöltött háttérképek pedig bengáli tigrist illetve mókust ábrázoltak.
Az évforduló megünneplése alkalmából indítjuk útjára a ˝Fogadj örökbe egy pandát!˝ akciót, mely a sikeresen működő örökbefogadó program mobiltelefonra való kiterjesztése.

Ebből az alkalomból a két neves DJ, Náksi vs. Brunner örömmel készített állathang dance mixeket, amelyeket a zeneszerető mobilozók letölthetnek telefonjukra, ezzel is támogatva a temészetvédelem ügyét. Náksi és Brunner, akik maguk is nagy állatbarátok, nemcsak az állati mixeket alkották meg, hanem egy pandát is örökbe fogadnak, így is tanúsítva természetvédelemi elkötelezettségüket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák