Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson titkok: 5 megapixel, HSDPA…

Kütyük

Sony Ericsson titkok: 5 megapixel, HSDPA…

A Sony Ericsson boszorkánykonyhájában rengeteg érdekes újdonság van készülőfélben.

A japán-svéd gyártó a következő esztendőben várhatóan mintegy negyven vadonatúj mobiltelefont fog bejelenteni. Ezek a 2007-es újdonságok egyelőre meglehetősen titokzatosak, mindenesetre tekintsük át röviden, hogy jelen pillanatban körülbelül mit lehet róluk tudni!

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak a Sony Ericsson hamarosan fel fogja lebbenteni a fátylat a nagy sikerű K800i utódmodelljéről. Ez a kereskedelmi forgalomban vélhetően K810i néven debütáló újdonság természetesen candybar kialakítású, vastagsága pedig 14 milliméter. Az autofókuszos digitális fényképezőgép felbontása feltehetően marad 3,2 megapixel, azonban újdonság a QVGA (320×240 pixel) felbontású, 30 képkocka/másodperc sebességű videófelvevő funkció.

A Sony Ericsson a nemrégiben debütált Nokia N95-re is megpróbál reagálni, még pedig egy bizonyos Sofia fejlesztési kódnevű újdonsággal. Ebben a feltehetőleg az első negyedév végén, vagy a második negyedév elején érkező újdonságban már egy 5 megapixeles felbontású kamera teljesít szolgálatot, melynek autofókuszos optikája mellett egy xenon-alapú vaku teljesít szolgálatot. A GPRS, EDGE és UMTS támogatású készülék 2,2 colos képátlóval rendelkező folyadékkristályos kijelzője legalább QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású.

Feltételezések szerint a gyártó első Handycam besorolású, tehát videózásra kihegyezett modellje egy szétcsúsztatható, okostelefon készülék lesz. A Sony Ericsson első 3,5G, vagyis HSDPA kompatibilis telefonja legkorábban 2007 második negyedévében debütál majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés