Connect with us

technokrata

Rikító színű csokimobilok

Kütyük

Rikító színű csokimobilok

Következzenek az eddigi legextrémebb színárnyalatú csokimobilok!

Az LG Electronics és a Verizon Wireless idén nyáron jelentette be az első amerikai csokimobilt, melynek most három új változata látott napvilágot. A hazánkban LG KG800 néven kapható stílusos készülék az USA-ban LG VX8500 típusjelzéssel kapható, de a két készülék között ennél lényegesebb különbségeket is felfedezhetünk.

A szétcsúsztatható kialakítás és az elegáns fekete design (alapmodell) természetesen változatlan maradt, ellenben az érintőgombok közül a központi navigombok kör alakú krómdíszítést kaptak. Az egyik legfontosabb újítás, hogy az amerikai csoki az európaitól eltérően már képes a memóriakártyák (microSD) fogadására, ugyanúgy, ahogy az eredeti ázsiai modell is. Fontos, hogy a VX8500 már támogatja a sztereó Bluetooth headseteket, ezenkívül pedig CDMA EV-DO kompatibilis.

A TFT kijelző 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a hátul elhelyezett digitális fényképezőgép pedig 1,3 megapixeles (1.280×960 képpont) felbontással rendelkezik. Negatívum, hogy az európai modelltől eltérően a VX8500 nem kapott LED-alapú segédfényt.

A 96,5×45,7×17,5 milliméter méretű és kereken 100 gramm tömegű LG VX8500 ára az USA-ban kétéves előfizetéssel 149 dollár (32 ezer forint).

A már említett első VX8500-as csokitelefon tehát fekete színű, a most érkezett modellek viszont már igen csak feltűnő, mondhatni rikító, fehér, pink, illetve zöld színekben pompáznak. A gyártó ezekkel az új színekkel értelemszerűen elsősorban a fiatal vásárlók és a hölgyek szívét szeretné elhódítani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák