Connect with us

LG KE800: prémium csoki

Kütyük

LG KE800: prémium csoki

Az LG csokoládégyára a jelek szerint megállás nélkül dolgozik.

A dél-koreai székhelyű gyártó ezúttal a korábban néhány kémfotón már látott LG KE800-as csokitelefonról rántotta le a leplet. Az alábbi, hivatalos gyári fényképeken látható, Chocolate Platinum becenevű modell minden tekintetben többet tud, mint az első európai csokimobil, a májusban debütált LG KG800 – a fejlesztésekre elsősorban azért volt szükség, mert a fő rivális Samsung kínálatában számos, a KG800-nál szélesebb szolgáltatási körű, design központú készülék lelhető fel.

A KG800-nál várhatóan eggyel magasabb árkategóriában versenyző KE800 fekete alapszínt kapott, kijelzője alatt pedig egy Chocolate gravírozású ezüst díszcsíkot találhatunk. További fontos ismertetőjel, hogy az elcsúsztatható fedlap alján egy egyedi Chocolate ˝tetoválás˝ látható.

A CMOS szenzoros digitális fényképezőgép felbontása a korábbi 1,3 megapixelről 2 megapixelre (1.600×1.200 képpont) növekedett, a belső memória pedig végre már bővíthető, még pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével. A 2 colos TFT kijelző semmit sem változott, vagyis maradt a 176×220 pixeles felbontás és a 262 ezer színárnyalat.

Az alig 73 gramm tömegű LG KE800 alaphelyzetben 95 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 9,9 milliméter vastag. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék immár nem csak GPRS, hanem EDGE hálózatokban is használható, ellenben a 3G továbbra is a KU800 kiváltsága marad. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyártó által közölt adatok szerint maximum 2,5 órás beszélgetési időt, illetve 270 órás készenléti időt tesz lehetővé.

Mondanom sem kell, hogy az extravagáns, érintésérzékeny kezelőszerveket változatlanul hagyta az LG. A Bluetooth (A2DP, sztereó headset) kompatibilis, sztereó FM rádióval ellátott LG KE800 pontos árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom