Connect with us

Levi´s farmer után Levi´s mobiltelefon!

Kütyük

Levi´s farmer után Levi´s mobiltelefon!

A mobiltelefon piac hamarosan egy érdekes új szereplővel fog bővülni.

˝Vettem ma egy új Levi´s-t˝ – ha valaki ma ezt mondja, máris tudjuk róla, hogy valószínűleg egy új farmerrel lepte meg magát egy boltban. Azonban ha ez a mondat valamikor a jövő évben hangzik majd el, már egyáltalán nem lehetünk biztosak abban, hogy barátunk a ruhatárát bővítette egy új Levi´s darabbal.


Történt ugyanis, hogy a Levi Strauss vállalat munkatársai a napokban bejelentették, hogy a Levi´s brand a divatpiac után 2007-ben többek közt a mobiltelefonos szektorban is meg kíván jelenni. A gyártó munkatársai elmondták, hogy a jövő évtől kezdve számos különböző Levi´s mobil készülék, illetve hozzájuk tartozó mobil kiegészítő termék lesz elérhető a piacon. A célközönség elsősorban a divatra fogékony fiatalokból tevődik majd össze.

˝A Levi´s márkajelzéssel forgalomba kerülő mobiltelefonok és mobil kiegészítők közös vonása lesz az elegáns design, a kiváló minőség és az innovatív technológia˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán You Nguyen, a vállalat európai részlegének egyik alelnöke.

A Levi´s mobiltelefonok természetesen nem ugyanott készülnek majd, ahol jelenleg a cég ruházati termékei. A vadonatúj készülékek fejlesztésével és gyártásával a ModeLabs Group-ot bízta meg a Levi Strauss. A ModeLabs Group az eddigiekben elsősorban mobil szolgáltatóknak és MVNO-knak gyártott különböző egyedi telefonokat.

Említést érdemel, hogy a Levi Strauss 2002-ben adta ki első mobil vonatkozású termékét, ami egy a mobiltelefonok sugárzását elnyelő, speciális bélésű zsebbel ellátott farmernadrág volt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom