Connect with us

technokrata

Érintőkijelzős Nokia navigációs készülék

Kütyük

Érintőkijelzős Nokia navigációs készülék

Egyszerű tájékozódás Európában – a Nokia új autós navigációs készülékével.

A Nokia bemutatta első, kifejezetten személyi navigációhoz készült, Európa térképeket tartalmazó készülékét, a Nokia 330 Auto Navigationt, mely elvégzi a navigációs feladatokat, miközben mi gondtalanul suhanhatunk át az európai határokon. A kifinomult Nokia 330 Auto Navigation tisztán, érthető hangon megszólalva, és a nagy, 3,5 colos színes érintőkijelzőn megjelenő térkép segítségével zökkenőmentes navigációt biztosít az egyik európai országból a másikba.

A Nokia 330 Auto Navigationnel nem okoz fejtörést az útvonal. Csak írjuk be az úti cél nevét, és kövessük az egyszerűen használható érintőkijelzőn megjelenő utasításokat! A Nokia 330 Auto Navigation újabb címeket is ajánl a gyors címkereső ablakokban, ahol az új célpontokat egyszerűen kiválaszthatjuk.

A beépített GPS-vevővel rendelkező Nokia 330 Auto Navigationnel biztosak lehetünk abban, hogy az út során a legjobb minőségű műholdas lefedettséget élvezhetjük. A készülék 2 GB-os memóriakártyán tárolja a gyárilag telepített Európa térkép-adatokat és a részletes utazási információkat. A két- vagy háromdimenziós, esti vagy nappali kijelző üzemmódot igényeink szerint állíthatjuk be, a beszédhangnál pedig a nyelvet és a hangerőt módosíthatjuk, vagy egyszerűen újra meghallgathatjuk az legutóbbi utasítást.

A vezetés sem lesz unalmas – a Nokia 330 Auto Navigation fejlett szórakoztató funkciókat is tartalmaz, így zenelejátszót, fényképtárat, és videolejátszót is használhatunk.

A Nokia 330 Audio Navigation a tervek szerint 2006 utolsó negyedévében jelenik meg egyes európai piacokon, kiskereskedelmi ára pedig adók nélkül 360 euró körül várható.

A Nokia 330 Auto Navigation a Route 66 Navigate 7 alkalmazását és a Navteq térképadatait használja. A Route 66 személyes mobilnavigációra szakosodott szoftvercég. A Navteq az autós navigációs rendszerekben, a hely specifikus szolgáltatásokban, valamint az állami és üzleti megoldásokban használt átfogó digitális térkép-információk vezető szállítója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

SEQ-SPORT-INHANDS-03
OMEN 15 Laptop 2

Laptop

Brutálisak lettek a HP új gamer laptopjai

2019. szeptember 21. szombat
Cat B26_2

SmartPhone

A Cat Phones piacra dobott egy majdnem törhetetlen mobilt

2019. szeptember 21. szombat
Mate 30 Series

SmartPhone

Itt az új Huawei mobilcsalád! Mate 30 a porondon

2019. szeptember 20. péntek
TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap

Dotkom