Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Motorola bekeményít

Kütyük

A Motorola bekeményít

A Motorola igen csak komoly mobiltelefon-piaci tervekkel rendelkezik.

Ron Garriques, a vállalat egyik vezetője a napokban azt nyilatkozta, hogy a Motorola mindent meg kíván tenni annak érdekében, hogy mind forgalom, mint a vevői elégedettség, mint pedig a márka ismertség tekintetében mihamarabb piacvezető legyen. Emberünk meglátása szerint a korábbiaknál sikeresebb működés érdekében a Motorolának egyrészt javítania kell a telefonok minőségén, másrészt pedig fel kell gyorsítania az egyes modellek piaci bevezetését.

A Motorolát jelenleg mint a világ második legnagyobb mobilgyártóját jegyzik. Az amerikai székhelyű vállalat a legfrissebb adatok szerint a mobiltelefon világpiac mintegy 22,4 százalékát tudhatja magáénak, ami egyáltalán nem rossz adat, azonban még mindig elmarad 11,3 százalékkal a piacvezető Nokia 33,7 százalékától. Magyarul a piaci elsőség elérésehez sokat kell még dolgoznia a Motorolának, mely vállalat egyébként Észak-Amerikában és Latin-Amerikában már jó ideje piacvezető.

Ide kapcsolódó hír, hogy a Motorola állítólag azt fontolgatja, hogy a 30 százalékban állami tulajdonban lévő, francia Safran vállalattól megvásárolja az elsősorban kedvező árú mobiltelefonok gyártásával foglalkozó Sagemet.

A Motorola egyébként az idei esztendő harmadik negyedévében világszerte 53,7 millió mobiltelefont hozott forgalomba, ami éves szinten 39 százalékos, az előző negyedévhez képest pedig mintegy 3,6 százalékos növekedést jelent. A cég jelenlegi sikerterméke a Motorola RAZR V3, melyből az elmúlt két évben már több mint 50 millió darabot adtak el globálisan.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés