Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung C300: olcsó csúszkamobil újdonság

Kütyük

Samsung C300: olcsó csúszkamobil újdonság

Íme egy újabb bizonyítéka annak, hogy a Samsung high-end modellek mellett komoly figyelmet szentel az olcsó mobiloknak is.

A dél-koreai székhelyű gyártó által most bejelentett, Samsung SGH-C300 típusjelzésű újdonság nem más, mint egy a low-end kategóriában hadrendbe álló, divatos megjelenésű sliderphone. A szétcsúsztatható kialakítást kapott, belső antennás újdonság alaphelyzetben 87 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 18 milliméter vastag, tömege azonban egyelőre ismeretlen.

Olcsó mobilról lévén szó, nem meglepő, hogy a folyadékkristályos kijelző ezúttal nem TFT, hanem csak cSTN technológiájú: a 128×160 képpontos felbontással rendelkező display 16 bites színmélységű, vagyis egész pontosan 65.536 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

Az sem okoz komolyabb meglepetést, hogy a Samsung SGH-C300-ból többek közt a digitális fényképezőgép modul is hiányzik. Az integrált memória kapacitása mindössze 2 MB, és sajnos nem bővíthető memóriakártyákkal.

Az ezüst és fekete színváltozatokban kapható, kétsávos (GSM 900/1800 MHz) Samsung újdonság kapcsán szólnunk kell még a GPRS Class 10 vezeték nélküli adatátviteli technológiáról, a WAP 2.0 böngésző alkalmazásról, a teljes körű SMS és MMS támogatásról, a Java MIDP 2.0 támogatásról, a fejlett naptárról, valamint a polifonikus csengőhangokról.

A Samsung SGH-C300 ajánlott végfelhasználói ára 150 dollár, vagyis mintegy 31 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés