Connect with us

Itt a Fekeke Gyöngyszem!

Kütyük

Itt a Fekeke Gyöngyszem!

A Haier hivatalosan is bemutatta az eddig csak kémfotókon látott új mini MP3-mobilját.

A Haiernek mindig sikerül valamilyen újszerű mobiltelefonnal felhívni magára a figyelmet. A gyártó korábban elsősorban a toll designt kapott készülékeiről volt ismert, most pedig előrukkolt egy leginkább az MP3 lejátszókéhoz hasonló kialakítású mobiltelefonnal.

A mindössze 60 gramm tömegű, Haier Black Pearl (Fekete Gyöngyszem) névre keresztelt újdonság 90 milliméter hosszú, 35 milliméter széles és 17,8 milliméter vastag, így akár egy kisebb zsebbe, vagy női táskába is minden nehézség nélkül becsúsztatható.

A billentyűzetre pillantva rögtön felmérhető a helyzet, miszerint a készülék elsősorban MP3 lejátszásra lett kitalálva, ugyanis a középső billentyűsor dedikált zenelejátszó funkciókat kapott. A belső memória kapacitása 128 MB, de ami ennél talán fontosabb, hogy a kis ketyere microSD (TransFlash) memóriakártyákkal etethető. A gyári csomagban egyébként egy 1 GB-os kártya is helyet kapott.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) Black Pearl akár sztereó FM rádióként is használható, ezenkívül a Bluetooh és USB adatátvitel sem hiányzik belőle, a kijelző pedig a legfejlettebb OLED technológiára épül. Az 1,8 colos képátlóval rendelkező display felbontása 96×96 pixel.

A GSM szabványú, diktafon funkciós Haier Black Pearl-ben egy 830 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor kapott helyet, mely optimális esetben 11 órás zenelejátszást, 3 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt biztosít számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő