Connect with us

Hivatalos: Nokia 330 – GPS navigációs készülék

Kütyük

Hivatalos: Nokia 330 – GPS navigációs készülék

A múlt héten kémfotók és kiszivárgott gyári fényképek formájában bukkant fel először, most pedig már hivatalos formában is itt a Nokia 330!

A teljes nevén Nokia 330 Auto Navigation-nek nevezett készülék a piacvezető finn gyártó első PND (Personal Navigation Device) kategóriás terméke, vagyis egy olyan készülék, mely elsősorban GPS navigációra van kihegyezve, mellékesen pedig multimédiás lejátszóként is képes funkcionálni.

A 3,5 colos képátlójú, színes folyadékkristályos kijelzővel szerelt Nokia 330 Auto Navigation egyrészt vizuális jelekkel, másrészt pedig hangbéli utasításokkal segít nekünk abban, hogy a leggyorsabban, vagy adott esetben a legrövidebb úton jussunk el az általunk meghatározott célpontba. Talán már mondanom sem kell, hogy a kijelző érintésérzékeny, ami jelentősen leegyszerűsíti a kezelést. Nappal nagyobb fényerővel üzemel a készülék, este pedig átvált egy sokkal visszafogottabb színvilágra, hogy a kijelző sötétben ne terhelje feleslegesen a szemet, illetve, hogy ne világítsa be az autó belterét.

A készülékben egy 2 GB kapacitású memóriakártya kapott helyet, melyre gyárilag fel van telepítve egy rendkívül részletes és friss, bár egyelőre ismeretlen lefedettségű Európa térkép. A felhasználó megadhatja, hogy kétdimenziós (2D) térkép módban szeretné használni a ketyerét, vagy inkább a háromdimenziós (3D), ezáltal látványosabb üzemmódot favorizálja. A készülék egyébként a Route 66 Navigate 7 alkalmazásra és Navteq térképadatokra épül.

Az integrált GPS vevős, többek közt zene- és videólejátszásra, valamint fotónézegetésre is használható Nokia 330 Auto Navigation a gyártó közlése szerint még ebben a negyedévben meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban, 360 eurós (95 ezer forint) ajánlott áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő