Connect with us

Virtuális tárgyaló a Cisco-tól

Kütyük

Virtuális tárgyaló a Cisco-tól

Cisco TelePresence – IP-hálózaton működő, a szemtől szembeni találkozás élményét kínáló kép- és hangátviteli technológia.

A kutatások szerint a személyes kommunikáció több mint 60 százaléka nem verbális úton történik. Ennek ellenére a legtöbb kommunikációs eszköz nem képes átadni azokat a nem verbális üzeneteket, amelyeket a tárgyaló felek egymás felé közvetítenek a személyes találkozók során. A Cisco TelePresence rendszere a részletgazdag, nagy felbontású technológiának köszönhetően lehetőséget nyújt olyan interakciók közvetítésére, amelyek révén a beszélgetést folytató felek a távolságtól függetlenül a személyes találkozóval szinte egyenértékű élményben részesülnek.

A Cisco TelePresence megoldása az informatikai hálózatok intelligenciáját és megbízhatóságát egyesíti a hagyományos telefonok egyszerű kezelőfelületével. A teljesen új, többek között 25 folyamatban lévő szabadalomból építkező rendszer 1080 soros, progresszív HD-képfelbontással, a teljes hallható frekvenciatartományt lefedő térhatású hangzással, valamint észrevétlenül alacsony késleltetésével valósághű környezetet biztosít.

A Cisco TelePresence Meeting a Cisco TelePresence technológiájára elsőként kifejlesztett alkalmazás. A „telepresence” kategória bővülésével a Cisco további ágazatspecifikus alkalmazások kifejlesztését tervezi többek között az egészségügy, a kiskereskedelem, a bankszektor, a szórakoztatóipar és a kormányzat területén. Az alkalmazási területek sora az orvosi konzultációtól a bolti szaktanácsadókon, távoli interjúkon vagy bírósági tanúvallomásokon keresztül az utazást nem igénylő családi látogatásokig tart. A most bejelentett első alkalmazás, a Cisco TelePresence Meeting célja a vállalatok közötti együttműködés elősegítése.

A Cisco a TelePresence Meeting megoldását jelenleg két modell formájában kínálja. A Cisco TelePresence 1000 négyszemközti, illetve kisebb csoportos megbeszélésekhez ideális, továbbá a „virtuális asszisztens”-hez hasonló új alkalmazásként is funkcionálhat; megoldást kínál igazgatói irodákban, hotelek előcsarnokában, bankfiókokban és orvosi szobákban. A Cisco TelePresence 3000 modell tizenkét vagy több résztvevőt helyez el egy virtuális asztal körül. Elsősorban kerekasztal-konferenciákhoz, munkahelyi megbeszélésekhez, illetve ügyfél- és partnertalálkozókhoz alkalmazható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő