Connect with us

technokrata

Virtuális tárgyaló a Cisco-tól

Kütyük

Virtuális tárgyaló a Cisco-tól

Cisco TelePresence – IP-hálózaton működő, a szemtől szembeni találkozás élményét kínáló kép- és hangátviteli technológia.

A kutatások szerint a személyes kommunikáció több mint 60 százaléka nem verbális úton történik. Ennek ellenére a legtöbb kommunikációs eszköz nem képes átadni azokat a nem verbális üzeneteket, amelyeket a tárgyaló felek egymás felé közvetítenek a személyes találkozók során. A Cisco TelePresence rendszere a részletgazdag, nagy felbontású technológiának köszönhetően lehetőséget nyújt olyan interakciók közvetítésére, amelyek révén a beszélgetést folytató felek a távolságtól függetlenül a személyes találkozóval szinte egyenértékű élményben részesülnek.

A Cisco TelePresence megoldása az informatikai hálózatok intelligenciáját és megbízhatóságát egyesíti a hagyományos telefonok egyszerű kezelőfelületével. A teljesen új, többek között 25 folyamatban lévő szabadalomból építkező rendszer 1080 soros, progresszív HD-képfelbontással, a teljes hallható frekvenciatartományt lefedő térhatású hangzással, valamint észrevétlenül alacsony késleltetésével valósághű környezetet biztosít.

A Cisco TelePresence Meeting a Cisco TelePresence technológiájára elsőként kifejlesztett alkalmazás. A „telepresence” kategória bővülésével a Cisco további ágazatspecifikus alkalmazások kifejlesztését tervezi többek között az egészségügy, a kiskereskedelem, a bankszektor, a szórakoztatóipar és a kormányzat területén. Az alkalmazási területek sora az orvosi konzultációtól a bolti szaktanácsadókon, távoli interjúkon vagy bírósági tanúvallomásokon keresztül az utazást nem igénylő családi látogatásokig tart. A most bejelentett első alkalmazás, a Cisco TelePresence Meeting célja a vállalatok közötti együttműködés elősegítése.

A Cisco a TelePresence Meeting megoldását jelenleg két modell formájában kínálja. A Cisco TelePresence 1000 négyszemközti, illetve kisebb csoportos megbeszélésekhez ideális, továbbá a „virtuális asszisztens”-hez hasonló új alkalmazásként is funkcionálhat; megoldást kínál igazgatói irodákban, hotelek előcsarnokában, bankfiókokban és orvosi szobákban. A Cisco TelePresence 3000 modell tizenkét vagy több résztvevőt helyez el egy virtuális asztal körül. Elsősorban kerekasztal-konferenciákhoz, munkahelyi megbeszélésekhez, illetve ügyfél- és partnertalálkozókhoz alkalmazható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök