Connect with us

Műholdas TV-vevő az új ultra-karcsú csúszkamobilban

Kütyük

Műholdas TV-vevő az új ultra-karcsú csúszkamobilban

Ismét egy újabb Samsung mobiltelefon, mely egyrészt ultra-vékonyságáról, másrészt integrált TV-vevőjéről ismerszik meg.

A dél-koreai székhelyű gyártó a napokban megrendezett Korea Electronics Show-t használta fel arra, hogy fellebbentse a fátylat legújabb mobil fejlesztéséről, a Samsung SCH-B500 típusjelzésű készülékről.

A Slim&J becenevű mobiltelefon szétcsúsztatható kialakítást, ezüst színt és a mai trendnek megfelelően ultra-vékony kialakítást kapott. A 2,12 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, no és persze 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A készülék többek közt egy a műholdas sugárzású digitális televíziós adások vételére is alkalmas TV-vevővel is fel van vértezve: TV nézéskor egyszerűen csak 90 fokkal el kell forgatni a telefont.

A hátlapban – tehát nem az elcsúsztatható fedlapban – egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor lakozik az optika alatt, mely mellett egyébként egy LED segédfényt és egy kis kör alakú tükröt is találhatunk. A kamerával készített fényképek és videók a belső memóriában és a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyán egyaránt eltárolhatók.

A Samsung SCH-B500 kapcsán említést érdemel még többek közt a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel, az MP3 lejátszó, a TV-kimenet, valamint a CDMA2000 1x EV-DO támogatás. Ez utóbbi miatt a készülék – legalábbis ebben a formában – nem jut majd el Európába.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom