Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új mobil: TV-nézés és SMS-ezés egy időben

Kütyük

Új mobil: TV-nézés és SMS-ezés egy időben

A Dél-Koreából érkező új mobiltelefonok tudása jó szokás szerint jelentősen nagyobb, mint európai társaiké.

Míg az öreg kontinensen egyelőre még olyan ritkák a TV-vevős mobilok, mint a fehér hollók, addig a Távol-Keleten megjelenő új készülékek többségében már ott figyel a spéci TV-vevő, így a gyártók most már a TV-vevő szolgáltatások és funkciók terén harcolnak egymással.

A KTF kínálatában a napokban jelent meg az az EV-KD350 típusjelzésű telefon, melynek érdekessége, hogy segítségével akár egyszerre, egy időben is lehet televíziós adásokat nézni és például szöveges üzeneteket gépelni. A fejlesztők szerint ennek az osztott képernyős megoldásnak az a haszna, hogy akkor sem kell lemaradni kedvenc TV sorozatunk legfrissebb epizódjáról, ha mondjuk éppen egy SMS-ünk érkezik, vagy SMS-t kell írnunk.

A parányi méretű, szétcsúsztatható kialakítással rendelkező KTF EV-KD350 belsejében nem csak egy DMB tunert, hanem többek közt egy integrált GPS vevőt is találunk, így a készülék akár mobil navigációra is minden további nélkül használható.

A videófelvevős (CMOS) kamera maximálisa felbontása ugyan csak 1,3 megapixel, de a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség természetesen magától értetődik. A belső memória egyébként nem kevesebb mint 152 MB-os kapacitással bír.

A 2 colos képátlójú TFT display 320×240 képpontot és 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés