Connect with us

technokrata

TV-vevős új Samsung mobil

Kütyük

TV-vevős új Samsung mobil

A Samsung megkezdte egyik legújabb, fejlett TV-vevő szolgáltatásokkal rendelkező mobiltelefonjának kereskedelmi forgalmazását.

A Samsung SCH-B540 típusjelzésű modell egy széthajtható kialakítású készülék, melynek egyrészt felhajtható a felső része, másrészt pedig az abban helyet kapott kijelző elforgatható 90 fokkal. Mondanom sem kell, hogy erre a különleges kialakításra a földi sugárzású DMB TV-s szolgáltatások miatt volt szükség, lévén, hogy az adások sokkal jobban élvezhetők egy vízszintes, mint egy függőleges orientációjú LCD-n. A TV-kimenetes mobil többek közt elektronikus programfüzet funkcióval is fel van vértezve.

Az SCH-B540-ben egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású digitális fényképezőgép modul kapott helyet, melynek optikája elforgatható. Érdekesség az úgynevezett automata fotós üzemmód: ennek lényege, hogy az adott kép akkor készül el, amikor a kezünkben tartott mobiltelefon nem mozdul meg, vagyis stabilan ráállítottuk a fotózni kívánt témára. A fejlesztők szerint ily módon elkerülhető az exponáló gomb megnyomása miatti, nem kívánt bemozdulás.

A Samsung fekete, fehér és ezüst színváltozatokban kapható, kihúzható antennás újdonsága kapcsán említést érdemel továbbá a fejlett MP3/AAC zenelejátszó, a dokumentumkezelő szoftver, valamint a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel.

Az első körben csak Dél-Koreában kapható Samsung SCH-B540 ára 730 dollár, vagyis mintegy 153 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák