Connect with us

technokrata

Limitált szériás Sagem my700X

Kütyük

Limitált szériás Sagem my700X

Íme a legújabb, korlátozott példányszámban készülő Sagem mobiltelefon.

A francia gyártó a februári 3GSM Világ Kongresszuson rántotta le a leplet az elsősorban divatos megjelenéséről és fejlett multimédiás szolgáltatásairól ismeretes Sagem my700X-ről, melynek most megjelent a legújabb, limitált szériás kiadása. A Sagem my700X Funky Forrest fantázianevű modell hátlapját egyedi motívumok díszítik, ezenkívül pedig a telefon háttérképei és témabeállításai is különböznek az alapmodellétől. A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság nem csak a jó öreg GPRS technológiát támogatja, hanem az annál jelentősen gyorsabb EDGE-et is, viszont a 3G-t még nem ismeri a telefon.

A hagyományos kialakítású telefon 106 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 15 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 95 grammot nyom. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása egyelőre ismeretlen, az viszont már biztos, hogy 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók, no és persze videók is készíthetők. A belső memória 32 MB-os kapacitással bír, ezenkívül pedig akár miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat is betehetünk a készülék bővítőslotjába.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az MP3/AAC lejátszó, a sztereó FM rádió, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, valamint az xHTML kompatibilis WAP 2.0 böngésző. Kár, hogy sem infravörös port, sem pedig Bluetooth kontroller nincs a Sagem újdonságában.

A Sagem my700X Funky Forrest várhatóan 50 ezer forintos áron debütál a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák