Connect with us

technokrata

Itt a legújabb Nokia N93 – Mission Impossible

Kütyük

Itt a legújabb Nokia N93 – Mission Impossible

A Nokia bemutatta egyik legnagyobb tudású okostelefonjának különleges, új verzióját.

A most debütált Nokia N93 M:i:III tulajdonképpen nem más, mint egy a Mission: Impossible 3 mozifilmet teljes hosszában, kiváló minőségben tartalmazó memóriakártyával ellátott N93-as smartphone. A Nokia N93 spéci verziója Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban, Törökországban, az Egyesült Királyságban és végül, de korántsem utolsó sorban Magyarországon lesz megvásárolható. A másolásvédett filmanyag egyébként egy 512 MB-os kapacitású miniSD memóriakártyán található.

A csukott helyzetben 119 milliméter hosszú, 56 milliméter széles és 28 milliméter vastag Nokia N93-ban egy 2,4 colos képátlójú, 240×320 pixeles (QVGA) felbontású TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak. A kamera fontosabb specifikáció közé tartozik a 3 megapixeles felbontás, a Carl Zeiss lencse, a háromszoros optikai zoom és a VGA videórögzítés.

A belső memória kapacitása 50 MB, ez azonban rendkívül egyszerűen, miniSD (Secure Digital) memóriakártyák segítségével bővíthető, akár működés közben is. A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a jó öreg IrDA-n, Blueooth-on és GPRS-en kívül az EDGE, a 3G és a Wi-Fi (802.11b/g) is támogatott.

Mondanom sem kell, hogy a 180 gramm tömegű Nokia N93-on már a harmadik generációs S60 szoftver (Symbian 9) kapott helyet, ami csupán annyiból lehet rossz, hogy a régi alkalmazások nem futtathatóak rajta.

Az 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 240 órás készenléti időt, illetve 300 perces beszélgetési időt képes biztosítani számunkra. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), sztereó FM rádiós (Visual Radio) készülékből a TV-kimenet sem hiányzik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák