Connect with us

technokrata

Tetovált spéci Motorola V3 mobilok

Kütyük

Tetovált spéci Motorola V3 mobilok

Tetoválások mostanság már nem csak a bőrünkre, hanem akár a mobiltelefonunkra is kerülhetnek.

A most debütált Motorola RAZR V3 Miami Ink Collection készülékek két változatban kaphatók. A T-Mobile USA kínálatában egy rózsaszín és egy fekete modell lelhető fel. A gyengébbik nem jeles képviselői számára ajánlott rózsaszín kiadást virágok díszítik, a teremtés koronáinak szánt fekete változaton pedig kínai sárkány motívumok fedezhetők fel. A kereskedelmi forgalmazás október 30-án kezdődik majd meg.

Motorola V3
A rendhagyó színű, 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű újdonság érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A 2,2 colos képátlójú belső kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően a külső LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú.

Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a cég munkatársai a nyár közepén jelentették be, hogy szűk két esztendő alatt világszerte több mint 50 millió darab Motorola RAZR V3 talált gazdára. A Motorola legutóbb a ´90-es években a StarTac mobiltelefonokkal ért el hasonló sikereket. Ebből a modellből pályafutása során több mint 75 millió darabot adtak el világszerte.

A cikk írásakor egyébként a Motorola V3 a hazai T-Mobile-nál 24 hónapos előfizetéssel 19.950 forintos áron kapható, Domino csomagban pedig 49.980 forintba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle