Connect with us

technokrata

Opera Mini böngésző a Pannon mobilokon

Kütyük

Opera Mini böngésző a Pannon mobilokon

Az Opera Mini mobil böngészőprogramot mostantól több készülékre előre telepíti hazánk második legnagyobb mobil szolgáltatója.

Az Opera Mini az Opera Software mobiltelefonokra tervezett alkalmazása, mely lehetővé teszi a világháló teljes elérését. A böngésző alkalmazás a mobilok többségén, szinte minden Java futtatásra képes telefonon működik, és bármely web- vagy WAP-oldalt képes megjeleníteni – miközben az adatforgalom is minimális marad a beépített speciális tömörítésnek köszönhetően.

A világszerte rendkívül népszerű program használatával a tömörítés révén időt és pénzt takaríthatunk meg, mivel az alkalmazás a mobiltelefonok kijelzőjéhez alakítja a tartalmakat. A népszerű készülékek jelentős részén (amilyen például a Nokia 6131, vagy a Sony Ericsson K310i) mostantól előre telepítve megtaláljuk a böngészőt, továbbá azt letölthetjük a Pannon W@P Letöltések menüpontjából is.

Az Opera Mini segítségével kényelmesen szörfözhetünk a legnagyobb hazai portálokon és a teljes világhálón, elérhetjük a közösségi és mail-oldalakat, mindössze az adatforgalom díját kell fizetni, melyre több Mobil Adat csomagot is kínál a Pannon a felhasználók igénye szerint.

A Pannon ma hazánkban mintegy 2.600 településen biztosít mobilszélessáv lefedettséget (EDGE, UMTS), így az alkalmazást ezeken a helyeken a korábbiakban megszokottnál nagyobb sebességgel használhatjuk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp