Connect with us

Titkos Nokia mobilok: infók és kémfotók

Kütyük

Titkos Nokia mobilok: infók és kémfotók

Alig néhány hét telt el azóta, hogy hivatalosan bemutatták a legújabb Nokia mobiltelefonokat és máris megérkeztek az első pletykák és kémfotók a még frissebb finn fejlesztésekről.

Kezdjük talán rögtön az alábbi kémfotón látható, mindeddig hivatalosan be nem jelentett Nokia készülékkel. Erről az egyelőre meglehetősen titokzatos új modellről ezt a sajnos nem túl jó minőségű felvételt leszámítva nem sok konkrét információnk van, így például jelenleg még a típusjelzés sem ismeretes. A készülék jobb oldalán, a nagy méretű kijelző mellett négy darab nyomógomb kapott helyet, az LCD pedig feltételezések szerint érintésérzékeny, vagyis kis ceruza is jár hozzá. Amint megtudunk valami új információt, mindenképpen vissza fogunk még térni erre az érdekes készülékre.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Nokia ezenkívül hamarosan több új, E sorozatba tartozó, elsősorban üzletembereknek szánt készülékkel is elő fog rukkolni. Az egyik ilyen újdonság a keresztségben a Nokia E61i (E63) nevet kapta és elsősorban arról ismerszik meg, hogy némileg vékonyabb lett, mint a jelenleg forgalomban lévő Nokia E61, és többek közt egy integrált digitális fényképezőgép modul is helyet kapott benne.

Érkezőben van továbbá egy bizonyos Nokia E65 is: ez a modell tulajdonképpen nem más, mint a multimédiára kihegyezett Nokia N80 business kiadása, kettő helyett ezúttal csak egy kamerával.

Az igazi nagy durranás azonban a Nokia E90 lesz, ami a piacvezető gyártó vadonatúj kommunikátora. Ebben a csúcsmodellben két digitális fényképezőgép, valamint egy GPS navigációs modul kapott helyet. A Nokia E90 kapcsán említést érdemel még többek közt a teljes értékű QWERTY billentyűzet, illetve az S60 platform.

A Nokia ezen újdonságai várhatóan valamikor 2007 első negyedévében jelennek majd meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom