Connect with us

technokrata

Ingyenes hívások az új Samsung telefonnal

Kütyük

Ingyenes hívások az új Samsung telefonnal

Minden jel arra mutat, hogy a Samsung komoly fantáziát lát a VoIP kompatibilis készülékekben.

Ennek ékes bizonyítéka az az EW-700 típusjelzésű telefon, melyet a Samsung a napokban a különböző VoIP megoldások gyártásával foglalkozó Eidicommal karöltve mutatott be. A WiFiFONE-nak is becézett készülék hagyományos kialakítással rendelkezik, azonban billentyűzete alaposan eltér az átlagostól: a kezelőszervek (navigomb és társai) ezúttal nem a karakterek és számok bevitelére szolgáló gombok felett, hanem azok mellett kaptak helyet.

Bár az EW-700-at elsősorban VoIP felhasználására tervezték, rengeteg egyéb multimédiás és irodai funkció került bele. A készülék hátoldalán például egy 2 megapixeles felbontású kamerát találunk, mellyel 1.600×1.200 képpontos fotók és akár videók is készíthetők. Mondanom sem kell, hogy ma már egy ilyen jellegű masinából sem hiányozhat a fejlett zenelejátszó (MP3, AAC), illetve a teljeskörű HTML kompatibilitással rendelkező webböngésző alkalmazás.

A Samsung WiFiFONE kapcsán említést érdemel még az USB Mass Storage funkció, az infravörös port, a diktafon szolgáltatás, az elektronikus levelezési kliens, az azonnali üzenetküldő (Instant Messaging) szoftver, illetve a szinkronizációs lehetőség.

A Samsung Wi-Fi kontrolleres VoIP újdonságának pontos árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák