Connect with us

Kütyük

Ingyen MP3

Az eddig is olcsó, fizetős dalletöltés ingyenessé vált.

Amint arról a hónap elején írtunk, Oroszország WTO-s tagságának útjába korábban egy újabb akadályt gördített az Egyesült Államok: az USA azt követeli az európai-ázsiai államtól, hogy zárassa be az allofmp3.com website-ot. Az USA kereskedelmi bizottsága idén a site-ot a világ egyik legmakacsabb helyének nyilvánította, ahol szerzői jogok alá eső termékekkel kalózkodnak. Pedig a helyi törvények szerint semmi illegális tevékenységet nem folytatnak az üzemeltetők: a szerzői jogdíjakat az eladott dalok után befizetik az orosz államkasszába (igaz, ez az összeg csak a töredéke annak, mint amihez a világ más részeiben jutnak hozzá a jogtulajdonosok).

A fizetés egyébként roppant egyszerű a site-on: az érdeklődő hitelkártyával egyenlítheti ki a több album vásárlása esetén is alig 1-2 dollárra rúgó cehhet. Illetve ez volt az eljárás egészen a múlt hétig, amikor a Visa International bejelentette: a továbbiakban nem engedélyezi az allofmp3.com számlájára való átutalást. A hitelkártya-kibocsátó vállalat lépését a nemzetközi szerzői jogi sértésekkel indokolta a múlt hét szerdán.

Nem maradt adós a válasszal az orosz site üzemeltetője sem: csütörtökön bejelentették, hogy százezernyi albumot tesznek ingyenesen letölthetővé. Az új feltételek szerint a 128 kbps-os MP3-akat bárki szabadon letöltheti, a bevételek pedig a megjelenített reklámokból származnak. Az allofmp3.com tehát nem adja olcsón „magát”, de léte továbbra is a jóval magasabb szinten zajló politikai döntésektől függ.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom