Connect with us

technokrata

Érdekes Asus okostelefon a Vodafone-nál

Kütyük

Érdekes Asus okostelefon a Vodafone-nál

A Vodafone kínálatában hamarosan fel fog bukkanni egy érdekes új okostelefon.

A Vodafone VDA IV, illetve egyes piacokon Vodafone 1210 néven debütáló újdonság az Asus tajvani gyártósorain készül és hamarosan a kereskedelmi forgalomban is elérhető lesz, legalább is erre enged következtetni, hogy az amerikai FCC testület a napokban bevizsgálta és egyben áldását is adta a készülékre.

A hagyományos kialakítású, 103 gramm tömegű smartphone 109,5 milliméter hosszú, 46,9 milliméter széles és 18 milliméter vastag. A 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 320×240 pixeles felbontással bír és 16 bites színmélységének köszönhetően mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A Windows Mobile 5.0 operációs rendszer számára egy 312 MHz-es órajelen dohogó, Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor biztosítja a kellő számítási kapacitást. A belső memória áll egyrészt 128 MB flash ROM-ból, másrészt 64 MB SDRAM-ból, no és persze microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Vodafone VDA IV GPRS Class 10 támogatást kapott és 3G kompatbilis, de az EDGE-ről ezúttal sajnos le kell mondanunk. A készülék kapcsán szólnunk kell továbbá a Bluetooth 1.2 kontrollerről, az USB 1.1 interfészről, a 3,5 milliméteres szabványos audiocsatlakozó aljzatról, valamint az 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról. Érdekesség, hogy kamera nincs a friss jövevényben.

Az okostelefon várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp