Connect with us

technokrata

Szupertitkos Sony Ericsson – az ultra-vékony AI

Kütyük

Szupertitkos Sony Ericsson – az ultra-vékony AI

A Sony Ericsson boszorkánykonyhájában ismét egy izgalmas új mobiltelefon van készülőfélben.

Rögtön az elején le kell szögeznem, hogy az alábbiakban ismertetendő új Sony Ericsson fejlesztésről egyelőre még nem hogy hivatalos, de még kémfotók sem érhetők el, így most meg kell elégednünk néhány információmorzsával. Mindenesetre amint több információ (és esetleg fotó) áll a rendelkezésünkre, azonnal vissza fogunk térni a friss hírekkel.

Pletykák szerint a japán-svéd gyártó fejlesztőmérnökei egy ideje már javában dolgoznak egy bizonyos Sony Ericsson AI kódnévvel rendelkező mobiltelefonon. Ez az egyelőre meglehetősen titokzatos, Walkman sorozatú (fejlett zenelejátszós) készülék körülbelül olyan szolgáltatási körrel rendelkezik, mint a közelmúltban debütált Sony Ericsson W850i, azonban lényeges eltérés, hogy az AI már ultra-vékony kialakítással bír. Ez a gyakorlatban egész pontosan 9,4 milliméteres vastagságot és iPod nano jellegű külső megjelenést jelent.

A telefon elülső részét alumínium borítja, a hátsó rész pedig puha tapintású, gumiszerű, fekete színű műanyagból készült. A rendszercsatlakozó az oldalélre került, a beépített digitális fényképezőgép pedig egy 2 megapixeles CMOS képszenzorra épül, ami ugyebár 1.600×1.200 képpontos maximális fotófelbontást jelent. A legnagyobb videófelbontás egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy az autofókusz ezúttal sajnos kimaradt a fényképezőgépből.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor a jövő esztendő első negyedévében debütáló Sony Ericsson AI UMTS (3G) kompatibilis, alapcsomagjában pedig többek közt egy 1 GB-os kapacitású M2 memóriakártya is helyet kap. A várható árat egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp