Connect with us

technokrata

Kémfotók: Motorola ROKR E6

Kütyük

Kémfotók: Motorola ROKR E6

Az amerikai FCC testület áldásos tevékenységének köszönhetően ismét napvilágot látott néhány fotó, egy mindeddig hivatalosan még be nem jelentett készülékről.

Ezek alapján elmondható, hogy a Motorola hamarosan piacra fog dobni egy újabb, Linux operációs rendszerű okostelefont. A Motorola ROKR E6 névre hallgató készülékről hiányzik a hagyományos billentyűzet, ennek megfelelően az adatok beviteléről az érintésérzékeny kijelző gondoskodik. A TFT technológiájú LCD a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (240×320 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék sajnos nem rendelkezik 3G (UMTS) támogatással, így meg kell elégednünk a GPRS és EDGE adatátvitellel. A hátfalba integrált, makró funkciós digitális fényképezőgép felbontása 2 megapixel (1.600×1.200 képpont), a memóriabővíthetőségről pedig SD/MMC bővítőslot gondoskodik.

A Motorola ROKR E6 képes lejátszani a különböző MP3, WMA, AAC, AMR, MP4 és 3GP formátumú anyagokat, ezenkívül pedig a dedikált zenegombokról sem feledkeztek el a fejlesztők. Említést érdemel továbbá a sztereó FM rádió, a Bluetooth vezeték nélküli technológia, az Intel mikroprocesszor, illetve az USB 1.1 csatlakoztathatóság.

A Motorola ROKR E6 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák