Connect with us

technokrata

3G csokimobil a Vodafone-nál

Kütyük

3G csokimobil a Vodafone-nál

A Vodafone bejelentette, hogy európai karácsonyi termékkínálatában fel fog bukkanni az LG első 3G kompatibilis Chocolate Phone-ja.

Az LG KU800 nevezetű újdonság típusjelzésében található U betű az UMTS-re, vagyis a harmadik generációs mobil technológiára utal. A készülék első pillantásra csak nehezen különböztethető meg az LG KG800-tól, azonban ha alaposabban szemügyre vesszük a telefont, kiderül, hogy az LCD felett baloldalt ott a kis második kamera, melyet értelemszerűen a videóhívás funkció miatt kellett beletenni a mobilba.

Az alaphelyzetben 95 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 17 milliméter vastag, illetve 98 gramm tömegű KU800 TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátul található, LED-vakus fő kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek készíthetők, illetve természetesen akár videózhatunk is a kamerával.

A belső memória kapacitása 60 MB és a telefon kompatibilis a microSD (TransFlash) memóriakártyákkal. Az 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 200 perces beszélgetési időt, illetve 340 órás készenléti időt tesz lehetővé.

Az LG KU800 ajánlott végfelhasználói ára 379 euró, vagyis mintegy 100 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák