Connect with us

technokrata

Samsung E390: szemrevaló csúszkamobil

Kütyük

Samsung E390: szemrevaló csúszkamobil

A Samsung mobiltelefon újdonság áradata a jelek szerint tovább folytatódik.

A dél-koreai székhelyű gyártó ezúttal egy a középkategóriás mobilok piacára szánt, divatos szétcsúsztatható kialakítású készülékkel rukkolt elő. A keresztségben Samsung SGH-E390 nevet kapott újdonság egyrészt az idén tavasszal debütált Samsung SGH-E370 sliderphone utódjának tekinthető, másrészt pedig tulajdonképpen nem más, mint a nagysikerű Samsung SGH-D900 szűkített szolgáltatási körrel rendelkező, jelentősen olcsóbbá tett kisöccse.

A D900-ban megismert, kitűnő minőségű és 3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép ezúttal sajnos a költséghatékonyság áldozata lett, vagyis az E390 tulajdonosoknak meg kell majd elégedniük egy 1,3 megapixeles felbontású fotómasinával. A kamera ezenkívül sajnos az autofókusz funkcióját is elvesztette és vakut sem találunk az optika mellett.

Az integrált memória pontos kapacitását egyelőre sűrű homály fedi, viszont mindenképp örvendetes, hogy ma már ebben a termékkategóriában is meghonosodott a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség.

A Samsung SGH-E390 kijelzőjének specifikációit még nem hozta nyilvánosságra a gyártó, mint ahogy egyelőre a telefon pontos méret- és tömegadatait sem lehet tudni. A wireless technológiák közül a jó öreg GPRS-t, a gyorsabb EDGE-et, valamint a Bluetooth 2.0-t támogatja a friss jövevény, a zenelejátszó alkalmazás pedig az MP3, AAC és AAC+ formátumú digitális muzsikákat favorizálja.

A Samsung SGH-E390 piaci debütálásának időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp