Connect with us

technokrata

Műholdas TV-vevő az új Samsung mobilban

Kütyük

Műholdas TV-vevő az új Samsung mobilban

Bemutatkozott a Samsung legfrissebb TV-vevős mobiltelefonja.

A keresztségben Samsung SCH-B630 nevet kapott újdonság vastagsága mindössze 12,9 milliméter. Ehhez egyébként (alaphelyzetben) 104 milliméteres hossz és 51 milliméteres szélesség tartozik, valamint említést érdemel még a 93 grammos tömeg.

A TFT alapokon nyugvó, 2,12 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően egyrészt QVGA felbontású, vagyis 320×240 képponttal bír, másrészt pedig 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színt képes megjeleníteni.

A hátlapba került digitális fényképezőgép modulra sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, ugyanis a 3 megapixeles kamera segítségével akár 2.048×1.536 pixeles fényképek is készíthetők. A kamera kapcsán nem mehetünk el szó nélkül az autofókusz funkció, a LED-vaku, a sorozatfelvételi szolgáltatás, valamint a videófelvevő üzemmód mellett.

A belső memória nem kevesebb mint 80 MB-os kapacitással rendelkezik, ráadásul könnyedén bővíthető (microSD). A Samsung SCH-B630 immár a sztereó Bluetooth headseteket (A2DP) is kezeli, a kijelzőjén megjelenő kép pedig akár televíziós készülékre is továbbítható.

A telefon segítségével egyébként a műholdas sugárzású digitális televíziós adások foghatók. TV-néző üzemmódban értelemszerűen 90 fokkal el kell forgatni a telefont.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp