Connect with us

Itt a legújabb csokimobil

Kütyük

Itt a legújabb csokimobil

Csokoládéból mostanság egyáltalán nem kell hiányt szenvednünk, köszönhetően az LG mobilgyártási tevékenységeinek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a dél-koreai gyártó május elején Londonban rántotta le a leplet az első európai csokimobilról, mely nagyszabású rendezvényre a Mobilvilág is meghívást kapott. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), szétcsúsztatható készülék elegáns fekete színben pompázik, és érdekessége, hogy a fedlapon elhelyezett kezelőszervek alaphelyzetben nem látszanak, lévén, hogy ezek nem hagyományos nyomógombok, hanem vörös háttérvilágítású érintőgombok.

A fekete alapmodellt követően nemrégiben felbukkantak a piacon az első fehér, illetve rózsaszín verziók, most pedig egy újabb exkluzív csokimobilhoz van szerencsénk. Az LG KG800 Wine Red nem más, mint az eredeti csokimobil vörös színű kiadása.

Az alaphelyzetben 95x48x15,2 milliméter méretű, 83 gramm tömegű LG KG800 TFT kijelzője 176×220 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). Az integrált kamerával maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a belső memória pedig 128 MB-os kapacitással bír. Említést érdemel továbbá a GRPS adatátvitel, a Bluetooth támogatás, az MP3 lejátszó alkalmazás, valamint a WAP 2.0 böngésző.

Az LG első csokitelefonjából még hiányzik a 3G támogatás és ezzel együtt a második kamera és a videótelefonálás, azonban szerencsére nem kell sokat várnunk a már ezekkel is felvértezett utódmodellre, az LG KU800-ra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom