Connect with us

Hálózatok – előtérben az ember

Kütyük

Hálózatok – előtérben az ember

A világ informatikai hálózata mára az emberi kapcsolatok, a kommunikáció és a szórakozás új színterévé vált.

„Welcome to the Human Network – hirdeti a Cisco új kampánya, melynek központjában az emberi kapcsolatokon alapuló hálózat áll. A kezdeményezés mozgatórugója a hálózat mindent átható szerepe, amely egyre inkább meghatározza az emberi tevékenységeket a szórakozástól és a kommunikációtól kezdve az együttműködésen át a munkavégzésig és a tanulásig.

Az Internet kezdeti korszakában előbb az e-mail, majd az e-kereskedelem, a különböző webes alkalmazások vagy az azonnali üzenetküldés vált fokozatosan elérhetővé. A második szakaszban a cégek egyre inkább felfedezték az online üzletvitel fontosságát, és a hangsúly az internetes üzleti megoldásokon keresztül elért hatékonyságnövelés felé tolódott el. Mára a hálózat fejlettsége elérkezett arra a pontra, ahol már nem csupán fizikai, hanem egy tényleges humán hálózatként funkcionál, amelyet a végfelhasználók irányítanak. A hálózat tükrözi az emberi kapcsolatok, a kommunikáció és a szórakozás formáinak változásait.

„Az Internet abba a szakaszába jutott, amikor immár a felhasználóé lett a főszerep. Bármelyikünk létrehozhat együttműködéses webhelyeket, blogokat, szabadabban bánhat a különféle tartalmakkal. Nem csupán egy fizikai hálózatról van szó, hanem sokkal inkább a humán hálózat erejéről. [..] Olyan platform fejlesztésén dolgozunk, amely lehetővé teszi, hogy az emberek újszerű üzleti vállalkozásokba kezdjenek vagy új közösségeket építsenek.” – nyilatkozta Sue Bostrom, a Cisco marketingigazgatója a bejelentésről.
A Cisco megújult vállalati webhelyén bárki megismerkedhet a cég új megoldásaival, amelyek elősegítik a humán hálózaton történő biztonságos és hatékony együttműködést. A webhelyen található személyes történetek rávilágítanak arra, hogy ez az új hálózat miként segíthet összehozni embereket nagyszerű ötletek megvalósításához, és milyen pozitív hatást gyakorol az egyes emberek életére.

„A hálózat jelen van az életünkben, rendelkezésünkre áll a munkahelyünkön, az otthonunkban, és útközben is. Korábban a vállalati szféra volt a technológiai újítások igazi motorja, ahol a hálózati kapcsolat és az alkalmazások elérhetővé váltak az alkalmazottak, partnerek és ügyfelek számára. Ma már azonban a végfelhasználók ösztönzik ennek a humán hálózatnak a fejlesztését. A hálózat új értelmet nyert életünkben, legyen szó munkáról, a szabadidő eltöltéséről, tanulásról vagy szórakozásról.” – mondta Papp István, a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő