Connect with us

technokrata

Vertu luxusmobil? Olcsó utánzat!

Kütyük

Vertu luxusmobil? Olcsó utánzat!

A mobiltelefon másoló és hamisító iparág mostanság igazi virágkorát éli.

Az elmúlt hónapokban hozzászokhattunk már ahhoz, hogy a kínai és egyéb távol-keleti szakemberek gyakorlatilag bármilyen Nokia, Motorola, Samsung, vagy éppen Sony Ericsson mobiltelefont képesek jobb, vagy rosszabb minőségben lemásolni, most azonban új vízekre eveztek ezek az emberkék.

Úgy látszik, hogy a mobiltelefonok Rolls-Royce-ának tartott Vertu sem kerülhette el a sorsát, vagyis azt, hogy galád módon lemásolják. A CISC által gyártott, egyszerűen csak MPEG4 Media Player logóval feltűntetett készülék egyértelműen a Vertu-féle Signature készülékre hajaz, noha jelentősen kisebb annál. Míg az eredeti Vertu modell 122x42x15,5 milliméter méretű, addig a másolat mindössze 89 milliméter hosszú, 38 milliméter széles és 22 milliméter vastag.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) Vertu utánzatban egy 1,8 colos képátlóval rendelkező folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Az integrált memória meglepően nagy kapacitású, egész pontosan 192 MB-os, ráadásul TransFlash memóriakártyákkal tovább bővíthető.

Jelenleg még egyik Vertu modellben sincs digitális fényképezőgép, a távol-keleti gagyi másolatban viszont már van, még pedig egy VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású, videórögzítésre is alkalmas darab. Említést érdemel még a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, az SMS és MMS támogatás, valamint a 140 perces beszélgetési, illetve 150 órás készenléti idő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök