Connect with us

technokrata

Új kommunikátor érkezett

Kütyük

Új kommunikátor érkezett

Megérkezett a Palm legújabb kommunikátora – lássuk, pontosan mit is nyújt a számunkra!

A most debütált Palm Treo 680 tulajdonképpen nem más, mint a korábbi sikermodell, a Treo 650 ráncfelvarrt, modernizált kiadása. Végre eltűnt róla a méretes külső antenna, ezenkívül pedig a fejlesztők megnövelték az integrált memória kapacitását.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal ellátott új Palm kommunikátor külső megjelenése nem sokat változott, ennek megfelelően maradt a nagyméretű kijelző és az alatta elhelyezett, teljes értékű QWERTY billentyűzet. A hagyományos (candybar) kialakítású Palm készülék 11,8 milliméter hosszú, 58,4 milliméter széles és 20,3 milliméter vastag, miközben tömege egész pontosan 157 gramm.

A TFT technológiára építkező, érintésérzékeny folyadékkristályos kijelző négyszögletes formájú, így felbontása 320×320 pixel, 16 bites színmélysége pedig 65 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé. A 2x-es digitális zoomos VGA kamera felbontásától nem igazán esünk hanyatt, de legalább a videófelbontás 352×288 képpontos.

A megfelelő számítási teljesítményről egy 312 MHz-es frekvenciájú Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor gondoskodik. Az operációs rendszer feladatait az 5.4.9-es verziószámú Palm OS látja el, ezenkívül pedig szólnunk kell még az SDIO kompatibilis bővítőhelyről, a GRPS és EDGE adatátviteli technológiáról, a Bluetooth 1.2 kontrollerről, az infravörös portról, valamint a 2,5 milliméteres audiocsatlakozó aljzatról.

A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 4 órás beszélgetési időt, illetve 300 órás készenléti időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák