Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola V1100: villámgyors 3,5G kagylómobil

Kütyük

Motorola V1100: villámgyors 3,5G kagylómobil

A Vodafone leleplezte azon új mobiltelefonjait, melyekkel az idei karácsonyi szezonban az európai piacokon szeretné meghódítani a vásárlók szívét.

Ezen új modellek között található többek közt a Motorola V1100, mely nem más, mint egy a középkategória felső szegmensében versenyző, széthajtható kialakítással rendelkező mobiltelefon.

A sportos designnal megáldott Motorola újdonság immár nem csak a harmadik generációs (3G), hanem a HSDPA (3,5G) hálózatokban is használható, így segítségével 384 Kbit/s helyett akár 1 Mbit/s-nál nagyobb vezeték nélküli letöltési sebesség is elérhető. Ehhez persze 3,5G lefedettségre is szükség van – Magyarországon a Vodafone jelenleg sajnos még nem rendelkezik kereskedelmi HSDPA infrastruktúrával.

Érdekesség, hogy a felhajtható fedlapon, a kiegészítő kijelző alatt és a Motorola logó felett három dedikált zenegombot helyeztek el a fejlesztők. Ezekkel az érintésérzékeny gombokkal a készülék zenelejátszó funkciói érhetőek el akár a nélkül, hogy a telefont szét kellene nyitni.

A kívül elhelyezett fő digitális fényképezőgép nem túl nagy, mindössze 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik. Az elsősorban 3G videóhívásokhoz használatos második kamera a fő kijelző alatt kapott helyet.

A Motorola V1100 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés