Connect with us

technokrata

Limitált ezüst Sony Ericsson K790i

Kütyük

Limitált ezüst Sony Ericsson K790i

A Sony Ericsson bemutatta a K790i legújabb, egyedi kiadását.

A Sony Ericsson K790i Silver Edition a hamarosan bemutatandó új James Bond filmben szereplő Sony Ericsson K800i Silver Edition modellhez hasonlóan elegáns ezüst színű készülékházat kapott, no és persze limitált darabszámban készül – az idei esztendő végéig.

Mint ismeretes, a Sony Ericsson azokra is gondolt, akiknek nincs feltétlenül szükségük a 3G (UMTS) támogatásra, de azért a K800i által biztosított 3,2 megapixeles fotófelbontást szívesen kihasználnák. Pontosan az ő számukra készült a keresztségben Sony Ericsson K790i nevet kapott újdonság, mely egész egyszerűen a K800i 3G-t és második kamerát nélkülöző kistestvére.

A Sony Ericsson K790i egy hagyományos kialakítású telefon, mely 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 115 grammot nyom. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző gondoskodik, mely egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, másrészt pedig 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A belső memória 64 MB-os kapacitású, és a nemrégiben debütált Memory Stick Micro (M2) memóriakártyák révén könnyedén bővíthető (maximum 1 GB).

A Cyber-Shot típusjelzéssel ellátott, háromsávos, EDGE-képes (2,75G) K790i-ben egy 3,2 megapixeles (2.048×1.536 képpont) felbontású digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely egyedülálló módon Xenon-alapú segédfénnyel van felvértezve. Az autofókusz szinte már magától értetődik, a vadonatúj képstabilizátor funkció viszont már nem annyira. A kamera kapcsán szólnunk kell még a tizenhatszoros átfogású digitális zoomról, az automatikus vörösszem-hatás csökkentő megoldásról, valamint a PictBridge nyomtatási képességről.

A hetvenkét szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott, Bluetooth 2.0 képes Sony Ericsson K790i-ben nem csak fejlett MP3/AAC lejátszót találunk, hanem többek közt egy RDS funkciós sztereó FM rádiót is. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 350 órás készenléti időt, illetve 7 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp