Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internetes telefon a D-Linktől

Kütyük

Internetes telefon a D-Linktől

Egyetlen kattintással a Wi-Fi és a GSM módok között.

A D-Link nemrég mutatta be legújabb, V-CLICK kétsávos telefonjait, melyek egyetlen gombnyomással váltanak mobilhálózatról Wi-Fi-re és vissza. A 2007 első negyedévétől megvásárolható telefonok háromsávos GSM (900/1800/1900 MHz) valamint 802.11 Wi-Fi (2,4 Ghz) hálózatokban használhatók. Bármely mobilszolgáltató SIM kártyáját behelyezve a tulajdonos azonnal telefonálhat a GSM hálózaton. A kártyán tárolt telefonszámok és telefonkönyv bejegyzések automatikusan a telefonra másolhatók a SIM kártya segítségével.

A V-CLICK gomb megnyomásával azonban a GSM hálózatról egyetlen pillanat alatt átválthat a Wi-Fi kapcsolatra, és bármely VoIP szolgáltató rendszerén telefonálhat a GSM-nél kedvezőbb percdíjakkal vagy a beépített böngésző segítségével weboldalakat jeleníthet meg lényegesen nagyobb sávszélességgel. A D-Link V-CLICK telefonok a már meglévő SIM kártyákkal és feltöltő kártyával használhatók bárhol a világon. A V-CLICK gomb megnyomásával pedig át lehet váltani a szabadon konfigurálható vezeték nélküli és SIP profilra. Több profil is létrehozható, így az irodában és otthon egyaránt használható a vezeték nélküli funkció.

A D-Link V-CLICK telefonok egy fekete, vékony házat kaptak, de további színekben is tervezi a gyártó a piaci bevezetést. A V-CLICK támogatja az Opera Mobile mobil böngészőt, mellyel a felhasználó Wi-Fi hotspotokra jelentkezhet be, böngészhet a Weben és letöltheti elektronikus leveleit. Ehhez a V-CLICK 176×220 pixeles megvilágított színes kijelzőt kínál. GSM üzemmódban kevesebbet fogyaszt, tehát érdemes átkapcsolni, amikor nincs szükség Wi-Fire, viszont fontos a hosszabb üzemidő.

A különböző, szabványokon alapuló beépített biztonsági funkciókkal (WEP, WPA és WPA2) a V-CLICK telefonok védett adatátvitelt biztosítanak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés