Connect with us

technokrata

Érkezőben a Motorola RIZR Z3

Kütyük

Érkezőben a Motorola RIZR Z3

Az amerikai FCC testület a napokban áldását adta a Motorola vadonatúj csúszkamobiljára, ami egyértelműen annak a jele, hogy hamarosan a piacon is elérhető lesz a telefon.

Legújabb mobiltelefonja esetében a Motorola a szétcsúsztatható kialakítást kombinálta az ultra-vékony designnal. A MOTORIZR Z3 (Capri) névre keresztelt újdonságon alaphelyzetben csak a navigomb és hat fontosabb kezelőszerv látszik – a hagyományos karakter/szám billentyűk előcsalogatásához szét kell tolni a telefont.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 1,9 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, a maga 176×220 képpontos felbontásával, illetve 18 bites színmélységével (262 ezer színárnyalat. A hátlapba integrált digitális fényképezőgép modul segítségével 2 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb felbontású videófelvételek is készíthetők. A belső memória 20 MB-os kapacitással bír, és szerencsére könnyedén bővíthető (microSD, TransFlash).

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) MOTORIZR Z3 a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS-t, az EDGE-et, valamint a Bluetooth-t támogatja. A készülék zenelejátszó alkalmazása az MP3, AAC, AAC és eAAC+ formátumú digitális muzsikákat képes megszólaltatni. Nem elhanyagolható szempont, hogy a telefon sztereó Bluetooth headset támogatással büszkélkedhet.

Az USB 2.0 interfészes, csukott helyzetben 106x46x16 milliméter méretű Motorola újdonság várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák