Connect with us

technokrata

Samsung i520: szétcsúsztatható, Symbian okostelefon

Kütyük

Samsung i520: szétcsúsztatható, Symbian okostelefon

A Samsung legfrissebb okostelefonján Symbian operációs rendszer teljesít szolgálatot.

A londoni Smartphone Show 2006 keretein belül debütáló, Samsung SGH-i520 típusjelzésű újdonság nem más, mint egy divatos szétcsúsztatható kialakítású smartphone. A Symbian operációs rendszer 9.2-es verzióját futtató, S60 3.1 platformos készülék a legfrissebb trendnek megfelelően nem csak 3G (UMTS), hanem akár a több megabites sebességre is képes 3,5G (HSDPA) hálózatokban is minden további nélkül használható.

A 17,9 milliméter vastag Samsung SGH-i520-ban egy 2,3 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely egyrészt QVGA (320×240 pixel) felbontásáról, másrészt 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. A hátfalban elhelyezett digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de természetesen videórögzítésre is alkalmas a kamera.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az USB 2.0 interfész, a Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátviteli technológia, illetve a közvetlen nyomtatási lehetőség. Az érintésérzékeny külső gombokkal ellátott Samsung SGH-i520 előreláthatólag még ebben a negyedévben meg fog jelenni az európai piacokon – a pontos ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom