Connect with us

technokrata

Divatos Samsung mobil – hölgyeknek

Kütyük

Divatos Samsung mobil – hölgyeknek

A Samsung alsó-középkategóriás, egyedi designnal megáldott új kagylómobilja várhatóan már október végén megjelenik a piacon.

A szétnyitható kialakítással rendelkező Samsung SGH-E420 vélhetően leginkább a gyengébbik nem képviselőinek körében lesz népszerű, legalábbis erre enged következtetni a fehér készülékház, mely ráadásul egyedi motívumokkal van díszítve.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), Lilly kódnevű Samsung újdonságból mind az EDGE, mind pedig a 3G hiányzik, vagyis esetében meg kell elégednünk a jó öreg GPRS adatátviteli technológiával.

Az OLED alapokon nyugvó kiegészítő külső display pontos specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, azt viszont már most is tudni lehet, hogy a TFT alapokon nyugvó belső kijelző 128×160 képpontos felbontású és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal felvértezett és egyelőre ismeretlen árú Samsung SGH-E420 beépített digitális kamerája VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású. A Java MIDP 2.0 kompatibilis, diktafon funkciós újdonság csukott helyzetben 83 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 16 milliméter vastag. A Bluetooth kontroller és az IrDA kimaradt a telefonból, bár a hölgy vásárlók számára ezek talán nem is annyira fontosak.

A Samsung SGH-E420 pontos ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák