Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rózsaszínben a világ legvékonyabb mobilja

Kütyük

Rózsaszínben a világ legvékonyabb mobilja

A világ jelenlegi legvékonyabb mobiltelefonja ezentúl vélhetően már nem csak a férfiak, hanem a hölgyek körében is nagy népszerűségnek fog örvendeni.

Történt ugyanis, hogy a Samsung bemutatta az Ultra Edition 6.9 típusjelzésű készülék legfrissebb változatát: a ˝Limited Edition Ultra Edition 6.9 in Pink˝ legfontosabb ismertetőjele, hogy az alapmodelltől eltérően nem fekete, hanem pink színt kapott.

A Samsung SGH-X820 néven is ismert mobiltelefon alig 6,9 milliméter vastag, így még a legkisebb zsebben, vagy női táskában is könnyen elfér.

Vékonyság ide, vagy oda, a Samsung fejlesztői még egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású, videófelvevős (CIF) digitális fényképezőgépet is be tudtak zsúfolni a telefonba, igaz a vaku már hiányzik az optika mellől.

A GSM (900/1800/1900 MHz, GPRS/EDGE) szabványú Samsung Ultra 6.9 fontosabb specifikációi közül említést érdemel többek közt a Bluetooth kontroller, a 80 MB-os belső memória, a fejlett MP3 lejátszó szoftver, valamint a 262 ezer színárnyalatú (widescreen, 35×28 milliméter) és 220×176 pixeles felbontású TFT kijelző.

A 630 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor optimális esetben mintegy 210 órás készenléti időt, illetve 2,5 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra.

Az alig 66 gramm tömegű, 113x50x6,9 milliméter méretű készülék forgalmazása várhatóan október végén fog megkezdődni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés