Connect with us

technokrata

Motorola KRZR – LG designnal?

Kütyük

Motorola KRZR – LG designnal?

Az LG azzal vádolja a Motorolát, hogy az lemásolta egyik mobiltelefonjának a designját.

Az ötödik legnagyobb mobilgyártóként jegyzett LG úgy véli, hogy a mobilpiaci második helyezett Motorola lemásolta a KV2300-as készülék külső megjelenését, még pedig a Motorola KRZR K1m esetében.

˝A mi KV2300-as modellünk egy vékony kialakítású, csillogó felületű kagylómobil és kétség sem férhet hozzá, hogy a Motorola KRZR K1m is egy pontosan ilyen telefon. Mindkét készülékben egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul található, mindkettő felületén érintésérzékeny dedikált zenegombok vanna,k és a két telefon teljesen hasonló méretekkel rendelkezik˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Lee Hyoung-kun, az LG egyik szóvivője.

Konkrét adatokat tekintve, míg az LG KV2300 alaphelyzetben 96 milliméter hosszú és 48 milliméter széles, addig a Motorola KRZR K1m csukott állapotban 103 milliméter hosszú és 42 milliméter széles. A telefonok vastagsága (16 milliméter) gyakorlatilag megegyezik egymással.

A független vélemények egyébként nagyon megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy a Motorola telefonja ténylegesen az LG készülék másolatának tekinthető-e, vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy a két mobil az átlagnál jobban hasonlít egymásra.

Az LG KV2300 augusztusban került piacra, a Motorola K1m pedig mostanság jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák