Connect with us

technokrata

Fekete Gyöngyszem: mini MP3-mobil

Kütyük

Fekete Gyöngyszem: mini MP3-mobil

A Haiernek mindig sikerül valamilyen újszerű mobiltelefonnal felhívni magára a figyelmet.

A gyártó korábban elsősorban a toll designt kapott készülékeiről volt ismert, most pedig előrukkolt egy leginkább az MP3 lejátszókéhoz hasonló kialakítású mobiltelefonnal.

A mindössze 64 gramm tömegű, Haier Black Pearl (Fekete Gyöngyszem) névre keresztelt újdonság 90 milliméter hosszú, 35 milliméter széles és 17,8 milliméter vastag, így akár egy kisebb zsebbe, vagy női táskába is minden nehézség nélkül becsúsztatható.

A billentyűzetre pillantva rögtön felmérhető a helyzet, miszerint a készülék elsősorban MP3 lejátszásra lett kitalálva, ugyanis a középső billentyűsor dedikált zenelejátszó funkciókat kapott. A belső memória pontos kapacitása egyelőre ismeretlen, de ami ennél talán fontosabb, hogy a kis ketyere microSD (TransFlash) memóriakártyákkal etethető. A gyári csomagban egyébként egy 1 GB-os kártya is helyet kapott.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) Black Pearl akár sztereó FM rádióként is használható, ezenkívül pedig a Bluetooh és USB adatátvitel sem hiányzik belőle, a kijelző pedig a legfejlettebb OLED technológiára épül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin