Connect with us

technokrata

Papírvékony új Motorola mobilok

Kütyük

Papírvékony új Motorola mobilok

Újabb információk és ˝fotók˝ láttak napvilágot a Motorola jelenleg még készülőfélben lévő legújabb ultra-vékony mobiljaival kapcsolatban.

Nem hivatalos források szerint a hagyományos kialakítású, rejtett antennás Motorola SCPL (scalpel, szike) alig 5 milliméter vastag, készülékháza pedig rendkívül ellenálló titánból készül.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a nagyméretű TFT folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles felbontással rendelkezik és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép pontos felbontása egyelőre ismeretlen, azonban több mint valószínű, hogy 1,3-2 megapixeles felbontásról beszélhetünk.

A Motorola nem kevesebb mint 512 MB memóriát zsúfol az SCPL-be, melynek bővítőslotjába akár 4 GB kapacitású microSD memóriakártyát is be lehet helyezni. Említést érdemel továbbá a sztereó FM rádió, a fejlett MP3/AAC zenelejátszó alkalmazás, a 3,5 milliméteres audiócsatlakozó, valamint a Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátvitel.

A Motorola SCPL várhatóan csak 2007-ben lát majd napvilágot.

A hagyományos kialakítású Motorola SCPL mellett említést érdemel a Motorola SLDR, mely a pletykák szerint egy mindössze 7 milliméter vastag, szétcsúsztatható kialakítású mobiltelefon lesz.

Mint ismeretes, jelenleg a Samsung SGH-X820 a világ legvékonyabb mobilja, mely egész pontosan 6,9 milliméteres vastagsággal bír.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp