Connect with us

technokrata

LG csokimobilok és repkedő motorosok

Kütyük

LG csokimobilok és repkedő motorosok

Az LG Mobile sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a dél-koreai gyártó jóvoltából október végén a Sportarénában ismét a vasparipák és lovagjaik hasítják majd a levegőt.

Látványos, nagyszabású műsorral várja vendégeit az LG Mobile Motocross Freestyle Show október 28-án, 18 órától a Papp László Budapest Sportarénában. Az egész családnak kikapcsolódást és szórakozást nyújtó eseményen a sportág legjobbjai mérik majd össze tudásukat.

A több mint három órás rendezvényen a jelenlévők olyan neves riderekkel találkozhatnak majd, mint Brian Foster, Andy Bell vagy Alvaro Da Farra, de természetesen a hazai élvonal szereplői sem maradnak ki a sorból. Magyarországot Hujber Péter képviseli majd. A show-t speciális hangeffektek és fényjáték színesíti, lesz BMX-verseny és bemutató a kisfiúk, és go-go lányok a nagyfiúk kedvéért.

A verseny körülményein is nehezítettek a szervezők: az eddigi, földből épített ugratók helyett két speciális, kamionokról lenyíló rámpán mérik össze majd tudásokat a bajnokok. A sportágon belül ez napjaink legmodernebb megoldásának számít, és amellett, hogy igen látványos, nagymértékben növeli az ugrások veszélyességét is.

Az idei felhozatalban a szervezők amellett, hogy profi freestyle-osokat vonultatnak fel, nagy hangsúlyt fektettek arra is, hogy igazi showman-ek szórakoztassák a közönséget.

Az extrém sportok művelőinek és rajongói táborának életkora megegyezik az LG által célzott korosztállyal. Az LG Electronics tervezőcsapata telekommunikációs termékei, így elsősorban mobiltelefonjai formavilágával a 14-35 éves korosztály ízlésvilágát, trendigényeit igyekszik kielégíteni. Az LG Electronics minden országban, ahol jelen van leányvállalataival, fontosnak tartja a helyi sportesemények, kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók támogatását.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák