Connect with us

technokrata

Fotók a Sony Ericsson TV-vevős újdonságáról!?

Kütyük

Fotók a Sony Ericsson TV-vevős újdonságáról!?

Íme néhány kémfotó egy Sony Ericsson típusjelzésű multimédiás készülékről.

A mellékelt fényképeken egy nagytudású, többek közt DVB-H szabványú TV-vevővel is felszerelt ketyere látható, melyen ott díszeleg ugyan a Sony Ericsson felirat, azonban ezúttal mégsem egy Sony Ericsson fejlesztéshez van szerencsénk. Az Adriana fejlesztésű kódnevű készülék egy design pályázatra készült, és ha jól megnézzük a képeket, a már jól ismert Sony Ericsson logó sehol sem látható rajta.

A koncepció modell elképzelt specifikációi közül említést érdemel többek közt a 10 GB-os integrált memória, a Memory Stick Micro memóriakártyák támogatása, a TV-adás rögzítési lehetőség, a mini joystick kezelőszerv, valamint a 3,5 colos képátlóval rendelkező érintőkijelző, melynek felbontása nem kevesebb mint 800×600 pixel. Érdekesség, hogy a készülék hátuljában nem találunk kamerát.

Ennyit tehát erről a koncepciótervről, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy a Sony Ericsson ténylegesen komoly DVB-H tervekkel rendelkezik, és amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a japán-svéd vállalat Wega típusjelzéssel látja majd el első integrált TV-vevős mobiltelefonjait.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp