Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes hívások az új mobillal

Kütyük

Ingyenes hívások az új mobillal

A D-link megjelenik a mobiltelefon piacon, ráadásul egy nem is akármilyen készülékkel.

Az eddigiekben elsősorban különböző számítógépes hálózati megoldásokkal foglalkozó vállalat V-Click névre keresztelt vadonatúj terméke nem más, mint egy duál-módú telefon, mely hagyományos GSM és Wi-Fi hálózatokban egyaránt használható. A Wi-Fi támogatásnak köszönhetően akár ingyenes beszélgetések is lebonyolíthatók a telefonnal.

A kereskedelmi forgalomban valamikor 2007 első negyedévében debütáló D-Link V-Click egy hagyományos kialakítású modell, mely 101,6 milliméter hosszú, 43,9 milliméter széles és 17,7 milliméter vastag. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék Wi-Fi fronton a WEP, WPA és WPA2 titkosítási eljárásokat támogatja. A dedikált V-Click gomb megnyomásával gyakorlatilag pillanatok alatt kapcsolódhatunk a közelünkben található hot-spotokhoz.

A 2 colos képátlóval rendelkező színes folyadékkristályos kijelző 176×220 képpontot tudhat magáénak. Említést érdemel továbbá az Opera Mobile webböngésző, a tíz fiókos elektronikus levelezési kliens, a 24 MB-os belső memória, a GPRS adatátvitel, a fejlett VoIP funkciók, az 5 órás beszélgetési idő és a mintegy 2 órás Wi-Fi működési idő.

A D-Link V-Click ára 600 dollár, vagyis mintegy 130 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés