Connect with us

technokrata

Gmail már mobilon is

Kütyük

Gmail már mobilon is

Google e-mailszolgáltatás mobiltelefonokon.

Mostantól a magyarországi mobilosok is levelezhetnek barátaikkal és családjukkal a Gmail mobil szolgáltatásával, így a számítógéptől távol is elolvashatják vagy megírhatják a legfontosabb leveleket. Mindegy, hogy hol várakoznak, a Gmail-használóknak nem kell többé aggódniuk amiatt, hogy nem tudják elolvasni fontos e-mailjeiket, hiszen könnyen és gyorsan hozzáférhetnek mobiltelefonjuk segítségével Gmail-postafiókjukhoz. Ehhez mindössze a telefonjuk böngészőjével kell ellátogatniuk a Gmail honlapjára, ahol már hagyományos módon jelentkezhetnek be.

Mivel mindegyik mobiltelefon más és más, a Gmail automatikusan optimalizálja a megjelenítendő oldalt. A felhasználók a beérkezett fotókat és dokumentumokat is megtekinthetik, illetve azonnal felhívhatják azokat a levélírókat, akiknek a telefonszáma tárolva van a Gmailben. Az üzeneteket a Gmail automatikusan szinkronizálja, attól függetlenül, hogy számítógépről vagy mobiltelefonról jelentkeztünk be.

A Gmail mobil a Google teljesen ingyenes szolgáltatása, amely a legtöbb internetes mobiltelefonnal működőképes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák