Connect with us

technokrata

Telefon és PDA egyben

Kütyük

Telefon és PDA egyben

A HP iPAQ rw6815 Personal Messenger méretben törpe, csatlakozási lehetőségeit és funkcionalitását tekintve viszont óriás.

Felhasználója telefonálhat, szöveges és azonnali üzeneteket küldhet, szörfözhet az interneten és lehívhatja e-mail üzeneteit, hogy csak néhány példát említsünk.

Főbb jellemzők
-Naptár, címtár, feladatlista és automatikus e-mail szinkronizálás a mobiltelefonos hálózaton keresztül Direct Push technológiával, az időpontok, fontos telefonszámok és feladatlisták frissítése.

-A Microsoft Office segítségével a felhasználó bárhol és bármikor megtekintheti prezentációit, táblázatait és dokumentumait, így valóban idő- és térbeli korlátok nélkül dolgozhat.

-Szórakoztató jellemzők: zene- és videólejátszás, fotómegjelenítés és beépített HP Photosmart fényképezőgép egyetlen mobil csomagban. A kamera felbontása 2 megapixel – a belső memória miniSD memóriakártyával bővíthető.

-A megfelelő számítási teljesítményről egy 416 MHz-es órajelen ketyegő, Intel XScale PXA272-es mikroporcesszor gondoskodik.

A 102x58x19 milliméter méretű, 140 gramm tömegű, GPRS/EDGE kompatibilis HP iPAQ rw6815 Personal Messenger október végétől kapható 599 eurós, vagyis mintegy 165 ezer forintos áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák