Connect with us

Hirdetés

technokrata

Színház- és koncertjegy SMS-ben

Kütyük

Színház- és koncertjegy SMS-ben

A T-Mobile ügyfelei színházi előadásokra, koncertekre és egyéb rendezvényekre már SMS-ben is vásárolhatnak jegyeket.

Az SMS-es jegyvásárlásban elérhető előadások az InterTicket egyedi kódjával rendelkeznek, amely megtalálható a plakátokon, szórólapokon és programfüzetekben. Az előadóhely és az előadás kódját, valamint a kívánt jegyek számát a 30/3444091-es számra kell elküldeni, és a vásárlást összefoglaló SMS-t a megérkezéstől számított legfeljebb 3 percen belül jóváhagyva megtörténik a vásárlás. A rendszer természetesen a jegyvásárlás pillanatában legjobb jegyeket ajánlja fel.

A jegyek az előadás előtt az azonosító kóddal a pénztárban vehetők át, a jegyek díja és kezelési költség (10 % + 50 forint) utólag a havi számlával, illetve megadott összeg felett, vagy Domino kártyásként a feltölthető m-com egyenlegből egyenlíthető ki. A megvásárolt jegyek összértéke a 20 ezer forintot nem haladhatja meg, 4 ezer forint felett pedig a vásárlás biztonsága érdekében vásárlási kódra van szükség (a kód a T-Mobile honlapján vagy SMS-ben igényelhető).

Az előadás elmaradása esetén az ügyfelet SMS-ben értesítik a jegyek visszaváltásának, vagy további felhasználásának lehetőségeiről. A T-Mobile-nál a mobil vásárlással számos termék és szolgáltatás, így például lottó, autópálya-matrica, parkolójegy, mozijegy vehető meg mobiltelefonon. A szolgáltatás népszerűségét jelzi, hogy a T-Mobile-osok havonta már 50-60 ezer alkalommal vásárolnak telefonjukkal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés