Connect with us

technokrata

Színház- és koncertjegy SMS-ben

Kütyük

Színház- és koncertjegy SMS-ben

A T-Mobile ügyfelei színházi előadásokra, koncertekre és egyéb rendezvényekre már SMS-ben is vásárolhatnak jegyeket.

Az SMS-es jegyvásárlásban elérhető előadások az InterTicket egyedi kódjával rendelkeznek, amely megtalálható a plakátokon, szórólapokon és programfüzetekben. Az előadóhely és az előadás kódját, valamint a kívánt jegyek számát a 30/3444091-es számra kell elküldeni, és a vásárlást összefoglaló SMS-t a megérkezéstől számított legfeljebb 3 percen belül jóváhagyva megtörténik a vásárlás. A rendszer természetesen a jegyvásárlás pillanatában legjobb jegyeket ajánlja fel.

A jegyek az előadás előtt az azonosító kóddal a pénztárban vehetők át, a jegyek díja és kezelési költség (10 % + 50 forint) utólag a havi számlával, illetve megadott összeg felett, vagy Domino kártyásként a feltölthető m-com egyenlegből egyenlíthető ki. A megvásárolt jegyek összértéke a 20 ezer forintot nem haladhatja meg, 4 ezer forint felett pedig a vásárlás biztonsága érdekében vásárlási kódra van szükség (a kód a T-Mobile honlapján vagy SMS-ben igényelhető).

Az előadás elmaradása esetén az ügyfelet SMS-ben értesítik a jegyek visszaváltásának, vagy további felhasználásának lehetőségeiről. A T-Mobile-nál a mobil vásárlással számos termék és szolgáltatás, így például lottó, autópálya-matrica, parkolójegy, mozijegy vehető meg mobiltelefonon. A szolgáltatás népszerűségét jelzi, hogy a T-Mobile-osok havonta már 50-60 ezer alkalommal vásárolnak telefonjukkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák