Connect with us

technokrata

8800, de nem Nokia

Kütyük

8800, de nem Nokia

Bár a most bemutatandó készülék típusjelzésében szerepel a ˝8800˝, ezúttal mégsem egy Nokia modellről lesz szó.

Megérkeztek az első információk és kémfotók a RIM (Research In Motion) legújabb fejlesztéséről, mely nem más, mint a BlackBerry 8800. A kereskedelmi forgalomban előreláthatólag csak valamikor a jövő esztendő tavaszán debütáló készülék a már jól ismert BlackBerry design jegyében fogant: a hagyományos kialakítású modell alsó felében ott az a bizonyos teljes értékű QWERTY billentyűzet.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésre képes, GPRS és EDGE kompatibilis BlackBerry 8800 immár 802.11g támogatást is élvez, vagyis minden további nélkül használható akár Wi-Fi hálózatokban is. A wireless technológiák közül továbbá a Bluetooth 2.0-t is ismeri a készülék.

A 320×240 pixeles (QVGA) felbontású TFT kijelző mellett szólnunk kell még a hátfalba került digitális fényképezőgép modulról, mely elsősorban 1,3 megapixeles felbontásáról, ötszörös digitális zoomjáról, integrált LED-vakujáról, illetve videófelvevő funkciójáról ismerszik meg.

A beépített memória 64 MB kapacitással rendelkezik és microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével egyszerűen bővíthető.

A BlackBerry 8800 várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom